0900 alternatief voor Vattenfall (voorheen NUON)

Hieronder vind je het 0900-alternatief voor NUON. Gebruikt dit telefoonnummer om (de klantenservice van) NUON te bellen tegen onze normale gesprekskosten, in plaats van het standaard 0900 nummer.

Op zoek naar het telefoonnummer van de klantenservice van Vattenfall? ( voorheen NUON) Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van Vattenfall met het keuzemenu / belmenu. Direct contact.Welkomstboodschap en keuzemenu:

Klantenservice bellen Vattenfall (voorheen NUON)

€1,00 p.m.

“Welkom bij Vattenfall. Uw mening is belangrijk voor ons. Mogen wij u na het gesprek bellen voor een kort klanttevredenheidsonderzoek? Toets 1 voor JA, of Toets 2 voor Nee. (In verband met grote drukte zijn onze wachttijden langer dan wij zouden willen. Voor veel gestelde vragen kunt u terecht op www.nuon.nl. Hier kunt u uw verhuizing of andere wijzigingen doorgeven. Wij danken u voor uw begrip.) ”

“Vertel alstublieft in enkele woorden waarmee wij u kunnen helpen“. Spreek nu in waarvoor u belt. U wordt vervolgens direct doorverbonden met de juiste medewerker.

Gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden.

Telefonische Openingstijden Vattenfall Klantenservice:

Het telefonisch informatiecentrum is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De klantenservice staat u graag te woord bij vragen zoals bijvoorbeeld vragen over rekeningen en betalen, over meterstanden, over overstappen naar Nuon, over het doorgeven van een verhuizing, over uw jaarafrekening, of over een storing.

Contact opnemen vanuit het Buitenland:

Verblijft u in het buitenland en wilt u telefonisch contact opnemen met Vattenfall? Belt u dan het telefoonnummer :+ 31 26 845 02 71

Voor veel gestelde vragen kunt u terecht op de website van Vattenfal. Hier kunt u uw verhuizing of andere wijzigingen doorgeven.

Contact

Als je vragen, opmerkingen of klachten heb dan kun je terecht bij de klantenservice van NUON. Zij helpen jou deze onderwerpen:

  • Melden van een storing of andere problemen
  • Brieven en e-mails, bijvoorbeeld hoe je online uw post kan zien
  • Opzeggen van contract
  • Het wijzigen van de persoonlijke gegevens
  • Meterstand opgeven of verbruik bijhouden
  • Verhuizing of afmelden. Je kunt een wijziging in het adres doorgeven
  • Rekeningen en betalen. Als je de termijnbedrag wilt zien, meer informatie wilt over jaarafrekening of vragen hebt over de betaalmethoden
  • Contracten voor stroom en gas. Je wilt bijvoorbeeld informatie over een nieuw contract, advies over het contract of die nog bij u past of een spoedaanvraag van energie

Je kunt voor andere onderwerpen ook contact opnemen met de klantenservice of je kunt op de website kijken of een probleem zelf kunt oplossen door bij de veel gestelde vragen te kijken.

Telefoonnummer Nuon
Nuon is bereikbaar op telefoonnummer 0900 4410441. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Telefoonnummer Nuon vanuit buitenland
Als u in het buitenland verblijft en telefonisch contact zoekt met Nuon, gebruik dan deze gegevens:

Telefoon: + 31 26 845 02 71 (normaal tarief).

Let er op dat u met een vaste lijn naar dit nummer moet bellen, en dat u géén geheim nummer kunt gebruiken.

Postadres Nuon
Als u poststukken wil verzenden naar Nuon, gebruikt u het volgende adres:

Nuon
Postbus 40021
6803 HA Arnhem

Inloggen Nuon
Bestaande klanten van Nuon kunnen veel energie zaken zelf online regelen via het inloggedeelte op de website van deze energieleverancier. Dit is vaak sneller (én voordeliger) dan telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Nuon.